Rugaţi-vă pentru căderea viitorului imperio: Sodoma!

by

Avem nevoie de rugaciune intr-un moment crucial al luptei pentru casatorie. Luni ianuarie 11, 2010 e programata inceperea procesului impotriva amendamentului constitutional care interzice casatoriile homosexuale in California. Procesul va avea loc in California. Tocmai am comunicat cu un coleg avocat care face parte din grupul de avocati care apara procesul. Impresia lor este ca judecatorul e inclinat sa anuleze amendamentul constitutional adoptat de cetateni in noiembrie 2008 si sa legifereze casatoriile homosexuale.

Rugati-va ca Dumnezeu sa miste inima judecatorului sa se teama de Marele Judecator. Ca Dumnezeu sa deschida inima judecatorului sa accepte argumentele avocatilor crestini si sa le respinga pe cele al homosexualilor. Ca amendamentul sa fie declarat constitutional. Ca Dumnezeu sa dezlege limba avocatilor crestini, a martorilor lor, a evidentei lor, si sa impiedice limba avocatilor care reprezinta fortele intunerecului. Ca Dumnezeu sa intareasca picioarele si mintea avocatilor crestini si sa inmoaie inima si piciorele avocatilor oponenti.

Asistam cu adevart la un moment critic in istoria omenirii privind familia si casatoria, si nu stium cum altfel sa ma exprim pentru a defini importanta acestui proces. Daca California cade sub lovitura dusmanilor familiei, va fi un eveniment cu rezonanta internationala.

Dar fiti tari in El care ne intareste.

Comunicati subiectul. Mobilizati-va prietenii, bisericile, rudeniile, familiile la rugaciune acest weekend.

Avocatii crestini au lansat un apel la rugaciune. Asa am cistigat pina acuma bataliile anterioare, pentru ca ele, cum spune Biblia „sunt bataliile Domnului.” Ma rog ca acesti avocati crestini sa fie instrumentul pe care Dumnezeu il foloseste sa infringa fortele intunerecului. Amin!

Petre Costea,

Alianta Familiilor din Romania

presedinte

Sursa: profamilia.md

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: