Statisticile Blog-ului

by

Anul acesta blog-ul http://www.veniaminilie.wordpress.com a  progresat foarte mult. Am urmărit statisticile blog-ului şi am observat că pe zi ce trece, cititorii noştri sunt mult mai mulţi, iar fiecare articol care apare, este citit de foarte multe persoane. Spre exemplu, luna mai a anului 2009 este luna de lansare a acestui blog. Din lipsă de timp a fost întrerupt o vreme şi reluată activitatea în luna Mai când apare şi primul articol. La doar câteva zile blog-ul este iarăşi închis şi repornit în luna Iulie. De atunci s-a început activitatea pe site-ul nostru. Lunile IULIE, AUGUST şi SEPTEMBRIE au fost lunile în care s-a lucrat la structura blog-ului, iar luna de început a activităţii a fost luna Octombrie. Dar, să facem o analiză a statisticilor, pentru a vedea mai exact numărul de vizite şi cele mai mult citite dintre articole.

Iulie – 104 vizite;

August – 264 vizite;

Septembrie – 265 vizite;

Octombrie – 520 vizite;

Noiembrie – 616 vizite;

Decembrie – 919 vizite;

În concluzie, anul 2009, fiind şi anul de lansare al acestui blog, a arătat destul de bune statistici. asta în cazul în care au fost publicate doar un număr de 19 articole. Aceste statistici sunt incomparabile cu statisticile de început a anului 2010 care ne-au uimit chiar şi pe noi, fiind obişnuiţi ca numărul de vizitatori să oscileze între 200 şi 500 vizite lunar.Iată statisticile pe anul 2010:

Săptămâna întâi – 1186 vizite;

A II-a săptămână – 2056 vizite;

Iar săptămâna aceasta, de luni am avut un număr de 597 vizite.

Aceste statistici sunt destul de mari spre deosebire de anul trecut. Se pare că cititorii noştri au fost încântaţi de cele 34 de articole publicate până în prezent. Conform statisticilor, fiind şi primii care am publicat calendarul pe stil vechi, înaintea tuturor, chiar şi din străinătate, am avut foarte mulţi vizitatori care au accesat pagina CALENDAR 2010, care este primul calendar pe stil vechi publicat în 2010. Ziua de 14 Ianuarie a adus un progres foarte mare, spre deosebire de toate celelalte zile. Au fost înregistrate un număr de 572 vizite.

Se vede că toţi cititorii noştri au fost interesaţi de articolele apărute în blog-ul acesta, şi de aceea voi încerca să creez chiar o reţea online de oameni, ortodocşi bineânţeles, cărora să le dau acces să posteze articolele lor în blog. Vom pune accentul cel mai mult pe ştiri şi evenimente, dar tot atât de mult pe partea duhovnicească şi promovarea valorilor creştin-ortodoxe. Dacă dintre dumneavoastră, cititorii fideli ai blog-ului, este cineva care doreşte să participe la această iniţiativă, las la dispoziţie adresa de mail la care pot fi contactat în fiecare zi: pr_hristofor@yahoo.com sau numărul de telefon vodafone: 0727820219.

Veniamin Ilie

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: