Exemple ce lasă un loc trist în inimă…

by

Nu vreau să par un cârcotaş care caut să văd greşelile B.O.R. sau a membrilor ei, însă, sunt lucruri care nu pot fi ignorate. Spun aceasta după ce am văzut filmarea aceasta. Acest cântăreţ este „prot” în „Biserica Ortodoxă Română” şi pe deasupra un eretic şi un susţinător al ereziei. Defapt, pentru a putea face acest lucru de mai jos, s-a compromis faţă de mai marii săi prin susţinerea unor erezii promovate destul de mult în ardeal.

Este îngrijorător să vedem „preoţi” lăutari şi teologi manelişti (cum am văzut acum câteva zile), atâta vreme cât Biserica Română SUFERĂ, oameni buni, suferă din lipsa oamenilor buni şi a modelelor bune. Apostolii aşa făceau? Aduceau evrei în Bisericile creştine să le predice, sau mergeau la hore şi dansuri îmbrăcaţi ca nişte bufoni?

Cel puţin mie mi se pare şocant ca într-o ţară ce se crede Ortodoxă, în mănăstiri să găseşti tot felul de golani, în parohiile de mir lăutari şi interesaţi de bani, iar în ierarhie foşti agenţi comunişti. Este strigător la cer. Chiar este o hulă împotriva Lui Dumnezeu şi a Poruncilor Lui! Mântuitorul a dat poruncă: mergeţi în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la toate neamurile”! Nu a zis: îmbrăcaţi-vă ca bufonii şi umblaţi după bani; iar când cineva vă descoperă dosarul de colaborare cu securitatea, în spatele căruia se ascund sute de oameni care au murit în lagăre, săriţi-i în cap! Este chiar o situaţia de necrezut în momentul acesta, în BOR.

Notă pentru film: dacă-l pui pe deştept să câte muzică psaltică, da’ nici dacă-i dai bani nu cântă, că nu ştie de nicio culoare; dacă-l pui să-ţi predice, nici dacă-l baţi nu face, pentru că el cheamă eretici şi sectari să îi predice în Biserică.  Dacă-l pui să lălăiască cine ştie ce prostii chiar urâte la auz, nu numai la rimă şi vers… fără jenă cţntă

Atenţie!!! Filmul următor este foarte dur. Mai bine nu-l vedeţi dacă sunteţi mai slabi de înger! Este un pastor protestant care încearcă să-şi facă misiune într-o „Biserică Ortodoxă” unde este „preot” Cristian Pomohaci. Gurile care se aud prin biserică bocind şi urlând, sunt membri ai organizaţiei eretice şi neo-protestante „Oastea Domnului”.

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: