EVOLUȚIONISMUL și MAIMUȚELE

by

OMUL NU SE TRAGE DIN MAIMUȚĂ

IAR EVOLUŢIONISMUL SE BAZEAZĂ PE POVEŞTI!!! IATĂ ARGUMENTELE:

În epoca modernistă și a emancipării, omul modern caută cu orce preț să-l considere pe Dumnezeu „peştişorul de aur” care este obligat să îndeplinească orice dorinţă, necondiţionat şi fără să ceară ceva. Omul omite să caute şi să respecte Poruncile lui Dumnezeu şi evident, nu vede şi nu primeşte nimic. Atunci începe să se-şi afişeze IFOSELE numite într-un cuvânt „ateism” deşi când este la greu, la boală sau necaz, începe să-l roage. Apoi, dacă primeşte ceva, continuă cu impertinenţa şi susţine că e o coincidenţă…

De când cu „fenomenul ateismului” fiecare filozof mai mare sau mai mic a început să caute orice argument să nege existenţa Lui Dumnezeu. Astfel, apare ideea evoluţionismului, că omul a evoluat din maimuţă… Această concepţie antică de acum a fost rând pe rând îmbogăţită cu fel şi fel de argumente, cu justificări transparente, pe care omul nu le poate vedea. De pildă, omul modern NEAGĂ EXISTENŢA LUI DUMNEZEU, pentu CĂ NU-L VEDE; în acelaşi timp încearcă să creadă în evoluţionism DEŞI NU-L VEDE!!! O explicaţie contradictorie a evoluţionismului ar fi următoarea:

Omul nu se trage din maimuţă, precum nici lupul din şopârlă, deşi are 4 picioare, coadă şi merge-n toate membrele… Omul se asemănă şi cu reptilele, carnivorele, erbivorele, mai mult cu maimuţele. Să presupunem că omul a evoluat; totuşi, specia maimuţelor nu poate evolua vizibil şi nu are cum să se dezvolte, mai cu seamă că nu posedă raţiunea umană şi puterea de a lua decizii pe care omul le poate lua cu uşurinţă. Cu alte cuvinte, omul nu a evoluat dintr-o specie de maimuţe şi NU EXISTĂ TERMENUL DE „MILIOANE DE ANI” întrucât CARBONUL NU INDICĂ MAI MULT DE 2000-3000 DE ANI!!! Totul se bazează pe presupusuri în ştiinţă. Ei bine, în religie totul s-a bazat pe argumentele scrise ale vechilor strămoşi care au făcut alfabetul şi şi-au notat neamurile şi vârstele, încât s-a justificat că pământul are doar 7000 de ani!!! De unde MILIOANE DE ANI??? Din poveşti şi presupusuri, pentru că nu există şi nu a existat un aparat care să indice vârstele unor obiecte mai bătrâne de 2000 sau 3000 de ani!

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: