– COMUNICAT DE PRESĂ –

by

Subiectul legat de numele meu şi al Florinei Mihăilă

Recent au apărut două articole în presa românească în care se face referire la numele meu şi al Florinei Mihăilă, cunoscuta actriţă din Brăila (din acelaşi oraş cu mine). Presa a interpretat primul articol într-un cu totul alt mod, preluând o glumă şi transformându-o chiar în subiect, fără a respecta legea privind verificarea sursei, fapt pentru care vom înainta o plângere către CNA, care va viza toate articolele şi emisiunea care a folosit într-un mod abuziv mijloacele de informare mediatică, fără a se interesa dacă este o situaţie reală sau un pamflet.

Între mine şi Florina Mihăilă există doar o prietenie virtuală (online), iar conversaţiile au fost cât se poate de decente din ambele părţi, chiar într-un mod impresionant pot spune că limbajul folosit de Florina în discuţiile cu mine a fost unul la care nu mă aşteptam, dând dovadă de seriozitate şi decenţă. Mai mult de atât, în perioada în care presa a căutat să facă subiecte faţă de depresiile prin care trecea Florina Mihăilă, găsim referiri la nişte preoţi (nu este vorba de mine, trebuie să precizez asta). Aceştia mergeau la Florina, profitând de starea ei financiară, pentru a-i face slujbe şi chiar să-i ghicească, practici oculte şi negate de Biserică! În perioada de depresie nici unul dintre aceştia nu a apărut cu vreun sfat (sau nu am observat eu). Deşi nu am fost niciodată în locuinţa acesteia, nici măcar pentru servicii religioase (sfeştănii sau alte ierurgii) i-am dat acest sfat, pe care-l voi publica aici, în varianta PRINT-SCREEN:

tnr_800x800_5539_PS_Teodosie_Scutaru

Aşadar, alte persoane cercetează locuinţa Florinei doar pentru a obţine bani, şi când cineva îi dă un sfat, pe care ea l-a captat destul de pozitiv, fiind o fire inteligentă şi pozitivă, atunci acea persoană este trasă în hora presei de scandal, deşi subiectul dintre cele două persoane NU reprezintă un conflict, un schimb de experienţe, ci doar o conversaţie de natură moral-creştină, pe care şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne-a dat-o ca exemplu din dialogurile sale cu Maria Magdalena. Fiecare preot este practic obligat să caute momentul potrivit pentru a da sfat unei persoane, fie în depresie fie într-o altă stare, când aceasta poate primi cu bucurie alinarea povăţuirii respective.

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: